Vochtbestrijding

Heb je te kampen met vochtproblemen? Dit kan drie mogelijke oorzaken hebben: opstijgend vocht, condensatieproblemen of een lek in een waterleiding. Geen nood, in alle drie de gevallen kunnen we bij Homeprotec het probleem duurzaam oplossen en de opgelopen schade herstellen.

Verschillende vochtproblemen…

Vochtproblemen in huis kunnen door verschillende zaken veroorzaakt worden. De meest voorkomende zijn opstijgend vocht, condensatieproblemen of een lek in de waterleiding. Voor al deze zaken hebben we een doelgerichte, duurzame oplossing en we herstellen ook de opgelopen schade.
…één oplossing: Homeprotec!

Bij Homeprotec zijn we gespecialiseerd in vochtbestrijding en beschikken over een uitgebreide, diverse ploeg. Naast experts in vochtbestrijding vind je bij ons ook metselaars, elektriciens, isolatiespecialisten, …. Zo kunnen we een totaalservice garanderen en hoef je geen andere partij meer te contacteren om de schade als gevolg van een waterlek te herstellen. Bij Homeprotec anticiperen we op alle scenario’s, bieden een opperbeste service en lossen eventuele problemen snel op.

voorbereiding injecteren muur tegen vocht
vochtbestrijding

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Gevel impregneren

In geval van vochtproblemen zo jou het impregneren van je gevel kunnen overwegen als (mede)oplossing. Bij het gevel impregneren wordt er een transparante beschermlaag op de buitenmuur aangebracht, dit voorkomt het naar binnen dringen van vocht langs buiten.

Meer info

Opstijgend Vocht

Opstijgend vocht ontstaat door grondwater dat zich naar boven trekt in muren. Er zijn verschillende oorzaken van opstijgend vocht maar bij Homeprotec hebben we voor elk probleem een specifieke oplossing!

Meer info

Lekdetectie

Waterlekken vormen een lastig probleem. Ze worden vaak pas laattijdig opgemerkt en dan is de schade meestal al aangericht.

Meer info

Schimmel Verwijderen

Waar vocht is, zijn schimmels. Ze verpesten niet alleen je interieur, daarbovenop zijn ze schadelijk voor je gezondheid. Laat schimmels dus zeker niet aanslepen.

Meer info

Muren Injecteren

Als je thuis last hebt van een muffe geur, afbrokkelen van verf of zoutkringen op de muren dan zijn deze zaken vaak te wijten aan opstijgend vocht. De meest effectieve oplossing hiervoor is het injecteren je van muren.

Meer info

Contacteer ons

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?


Bekijk dit filmpje en ontdek wat onze klanten zeggen over HomeProtec