Blog

In 2018 staat Homeprotec op het Salon van de mede-eigendom

Homeprotec aanwezig op Salon van de mede-eigendom

Gepubliceerd: 24-11-2018

Doorgaans reserveert Homeprotec – en zusterbedrijf Durieux  dak- en gevelrenovatie– jaarlijks een plekje op de BIS-beurs in Gent. Dit jaar hebben we besloten het over een andere boeg te gooien en onze pijlen op een nieuwere beurs te richten. In 2018 staat  Homeprotec op het  Salon van de mede-eigendom. Die eendagsbeurs vindt plaats op donderdag 29 november in Paleis 3 van de Brussels Expo. Kom je ons een bezoekje brengen?

Wat is het Salon van de mede-eigendom?

Het Salon van de mede-eigendom richt zich op iedereen die iets te maken heeft met – het woord zegt het zelf – mede-eigendom. Dat kunnen zowel beheerders van appartementsgebouwen zijn, of van handelsparken. Maar ook professionele en occasionele syndici, notarissen, juristen, en uiteraard ook eigenaars van een appartement. Het is de bedoeling van Homeprotec  om op deze beurs vooral contacten te leggen met mensen die iets met mede-eigendom te maken hebben. We willen hen duidelijk te maken  wat Homeprotec  voor hen kan doen op het vlak van vochtbestrijdingwaterdicht maken van gevels en muren,  en  zo meer.

Waarom staat Homeprotec   op het Salon van de mede-eigendom?

Omdat Homeprotec – en zusterbedrijf  Durieux dak-en gevelrenovatie – er zeker van is dat ze een meerwaarde kan bieden bij dergelijke grotere bouwprojecten. Er worden steeds meer bouwvergunningen afgeleverd voor appartementen. Ook het aantal flatbewoners blijft toenemen. Dat heeft uiteraard te maken met de vergrijzing van de bevolking, minder ruimte – we denken aan de betonstop die eraan komt – en een nieuwe kijk op wonen. Homeprotec vindt het belangrijk aanwezig te zijn op een beurs die bezoekers bewustmaakt van alles wat er komt kijken bij het wonen in een appartement. We zijn van plan aanwezig te zijn met   elk van ons expert op het vlak van vochtbestrijding (en dakwerken). Iedereen die informatie komt vragen over vochtproblemen (en dakwerken) geven we duidelijke informatie over hoe we hen kunnen helpen.

Zin om ons als mede-eigenaar in real live te leren kennen?

Kom dan langs bij Homeprotec  op het Salon van de mede-eigendom. We verwachten jullie op donderdag 29 november, in Paleis 3 van de Heizel,  tussen 09.30 uur en 20 uur. De toegang is volledig gratis. Benieuwd hoe je de Heizel het best bereikt?

Tot dan!

 

© C’bon