Vochtproblemen in je woning in Oostende? Schakel Homeprotec in

Homeprotec is dé oplossing voor wie met vochtproblemen kampt in de regio Oostende. Wij herstellen de schade én lossen de oorzaak van het vochtprobleem op. Opstijgend vocht of condensatieproblemen? We komen snel ter plaatse en bieden een adequate oplossing. Je leest er hier meer over.  

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Wat zijn de oorzaken van vochtproblemen? 

Vochtproblemen kent vele oorzaken. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rij: 

Opstijgend vocht 

Opstijgend vocht is een bekend probleem dat vooral toeslaat in oude woningen. Het grondwater wordt door de buiten- en binnenmuren opgezogen en tast zo de muren, het pleisterwerk en het behang aan. Opstijgend vocht kan aanzienlijke schade aanrichten. Een adequate oplossing is dus noodzakelijk. En daarvoor doe je natuurlijk een beroep op Homeprotec.  

Kamp je met opstijgend vocht in je woning in Oostende? Neem dan snel contact op. Wij kappen de aangetaste muren open, herstellen de schade en zorgen ervoor dat opstijgend vocht in de toekomst geen kans meer maakt. Ook een nieuwe pleisterlaag en een likje verf brengen we graag aan. Zo zien je muren er snel weer als nieuw uit.  

Condensatie 

Condensatie is een tweede oorzaak van vochtproblemen in huis. Het verschijnsel treedt op als een kamer onvoldoende geventileerd wordt. Het vocht in de lucht slaat dan neer op het interieur en vormt condensatiedruppels. Die kruipen vervolgens in de muren en veroorzaken heel wat schade. Bij Homeprotec herstellen we de schade, en we voorzien een ventilatiesysteem in de getroffen ruimte. 

Lek in de waterleiding 

Een lek in de waterleiding heeft vaak desastreuze gevolgen voor je binnenmuren. Bovendien merk je meestal pas dat er een probleem is wanneer het te laat is. Snel handelen is dan de boodschap. Gelukkig moet je op Homeprotec nooit lang wachten.  

Vochtproblemen in Oostende? Vraag je offerte 

Kamp je met vochtproblemen in je woning in Oostende? Doe een beroep op Homeprotec.  

Vraag vandaag nog je offerte