Homeprotec: specialist in lekherstel

Niets zo vervelend als een lek in de waterleiding. Maar nog lastiger is het om het lek te detecteren. Vooral wanneer het lek zich op een plek bevindt waar je geen toegang toe hebt. Het kan dan weken duren voor je iets in de gaten krijgt. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig is er Homeprotec: wij zijn gespecialiseerd in lekherstel.  

Een lek in de waterleiding? Contacteer ons 

Een lek in de de waterleiding veroorzaakt doorgaans erg veel schade. Het water verspreidt zich over de muur, tast het behang en het pleisterwerk aan en zorgt ervoor dat de verf op de muren gaat afbladderen. Het is dus zaak om er snel bij te zijn. Contacteer daarom steeds Homeprotec. Wij zijn gespecialiseerd in lekherstel.  

Lekherstel: zo pakken we het aan 

Nadat we het lek hebben gelokaliseerd kunnen we aan de slag. We maken de beschadigde waterleiding vrij, kappen de natte muur uit en herstellen het pleisterwerk. Indien er opnieuw behangen en geverfd moet worden, nemen we zelfs die taken voor onze rekening. 

Homeprotec herstelt de schade én het lek in je waterleiding 

Homeprotec beschikt over een heel uitgebreide en diverse ploeg. Naast experts in vochtbestrijding vind je bij ons ook metselaars, bezetters, elektriciens, isolatiespecialisten, schilders en meer. Zo kunnen we een totaalservice garanderen en hoef je geen andere partij meer te contacteren om de schade als gevolg van het waterlek te herstellen.  

Homeprotec en de Groep Durieux: profiteer van onze totaalservice 

Homeprotec is een onderdeel van de Groep Durieux, een gespecialiseerde firma in dakwerken en vochtbestrijding. Zo kunnen we je een totaalservice garanderen. 

Ben je op zoek naar een specialist in lekdetectie? Vraag vandaag nog je offerte aan.