Blog

4 redenen om een beroep te doen op het team van Homeprotec

Gepubliceerd: 18-10-2018

Er zijn veel bedrijven op de markt die zich specialiseren in vochtbestrijding. Waarom een beroep doen op Homeprotec? Wat maakt van Homeprotec de ideale partner om mee in zee te gaan? Doorgaans tonen we met onze handen wat we kunnen. Maar nu leggen we onze sterktes voor één keer uit in woorden. In de tekst hieronder vind je onze sterkste punten opgelijst. Volgens ons betekenen die elk apart een meerwaarde in elke samenwerking. Lees je niet zo graag? Dan krijg je hier al meteen de samenvatting: Homeprotec streeft 100% klanttevredenheid na en doet dat als volgt.

Waarom een beroep doen op Homeprotec?

Waarom een beroep doen op Homeprotec als je te kampen hebt met vochtproblemen? Om de volgende vier sterke redenen.

  1. Eerlijke prijzen voor een gespecialiseerde totaalservice

Bij Homeprotec werken alleen gediplomeerde vakmensen die er alles aan doen om elk project tot in de perfectie uit te voeren, ook de meest ingewikkelde totaalprojecten. Je mag ervan op aan dat het werk dat Homeprotec doet altijd correct is. Je krijgt dus kwaliteitswerk voor een eerlijke, marktconforme prijs, die bovendien duidelijk en transparant is. Er zijn geen verborgen voorwaarden.

  1. Lange garantie tegen vochtproblemen gegarandeerd

Bij Homeprotec krijg je 10 jaar waarborg op al onze materialen tegen opstijgend vocht. En dat is nog lang niet het enige. Omdat we weten hoe goed ons werk is, krijg je ook 30 jaar garantie op de injectiewerken. Op die manier blijf je je heel lang beschermd tegen vochtproblemen. Zaakvoerder Alain Durieux volgt alle garantiegevallen trouwens persoonlijk op. Hij komt altijd zelf ter plaatse om – indien nodig en dat is gelukkig heel zelden – te kijken naar wat er gaande is en alles op te volgen.

  1. We beantwoorden je offerteaanvraag binnen een dag

We werken snel en kordaat. Alle mails worden beantwoord. Als iemand contact met ons opneemt, hetzij via mail, hetzij via telefoon, hetzij via elke andere digitale manier, dan reageren we zo vlug mogelijk. We streven ernaar elke offerteaanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden, en prikken vervolgens bijna meteen een afspraak in.

  1. Persoonlijke en attente service

Service is het sleutelwoord in ons bedrijf. Elke medewerker van Homeprotec doet zijn uiterste best om iedereen tevreden te stellen én te houden. Onze klanten zijn bij ons veel meer dan een nummer. Persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk. We geven elke klant meer dan voldoende aandacht, omdat we vinden dat ze dat verdienen. De opvolging van alle werven is de verantwoordelijkheid van Ellen, dochter van zaakvoerder Alain Durieux. Ze maakt steeds de nodige tijd vrij om de vooruitgang van de werken met de klant te bespreken. Want dat hoort zo, daarvan zijn we overtuigd.

Zin om ons te leren kennen?

Last van vochtproblemen allerhande? Geef ons dan een seintje. Waarom een beroep doen op Homeprotec? Omdat we altijd klaar om je meteen, attent en persoonlijk te woord te staan en je een meer dan een uitmuntende service te geven.

© C’bon