Gevels en muren waterdicht maken

Wil je vochtproblemen vermijden? Dan doe je er goed aan gevels en andere buitenmuren waterdicht te maken. Je bent dan niet alleen beschermd tegen vocht, maar ook zure regen, lucht- en roetvervuiling kunnen geen schade meer aanrichten.

Muren impregneren

Het impregneren of hydrofoberen van muren gebeurt met een vochtwerende gel die in de muren wordt geïnjecteerd. De vloeistof dringt door tot in de afwerkingslaag en hardt in enkele uren uit. Wanneer alle poriën gevuld zijn, kan het water er niet meer door en is je muur volledig beschermd en waterdicht.

Wil je af van die vieze zoutafzetting op je muur? Dan kappen we eerst de zoutuitbloeïng af, brengen vervolgens een zoutmembraam aan en injecteren je muur. Je vochtproblemen zijn voor eeuwig van de baan. Indien je dat wenst brengen we ook een nieuwe pleisterlaag aan.

Vaak is er eerst een grondige reiniging nodig van de muur alvorens die kan worden geïmpregneerd. Dat is meestal het geval bij gevels die afgewerkt zijn met verf, afsluitende olie of kunsthars.

Onze totaalservice

Homeprotec is gespecialiseerd in het waterdicht maken van gevels en muren. Na reiniging impregneren we alle muren zodat ze netjes beschermd zijn tegen vocht en andere schadelijke elementen. Wij beschikken over een uitgebreid team van specialisten en leveren dan ook een totaalservice.

Dient je gevel waterdicht gemaakt te worden?

Vraag nu je gratis prijsofferte