Over ons

Homeprotec is de gespecialiseerde tak binnen Groep Durieux die zich specifiek bezighoudt met vochtbestrijding en gevelbescherming. Ons team van 40 specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Homeprotec houdt zich als onderdeel van Groep Durieux specifiek bezig met vochtbestrijding, gevelbescherming, kelderdichting en betonrot. Ons team van 40 specialisten staan dag en nacht voor je klaar, werken flexibel, snel, graag en superefficiënt.

Over Groep Durieux

Wie in Gent en omstreken aan renovatie denkt, denkt aan Groep Durieux. Al meer dan 25 jaar zijn we dé kwaliteitsreferentie op het vlak van dakwerken en gevelrenovatie, isolatiewerken en vochtbestrijding.

We zijn een sterk groeiend familiaal bedrijf. In de voorbije jaren zijn we erin geslaagd een huis van vertrouwen te zijn voor onze klanten. Om dat te blijven waarmaken, investeren we voortdurend in de opleiding van ons personeel. Groep Durieux garandeert kwaliteit en vakwerk, ook als het snel moet gaan.

Totaalaanpak: dankzij ons heb je aan één firma genoeg

Onze 40 gediplomeerde experts hebben elk hun eigen specialisatie. Onze ruime ploeg van schrijnwerkers, isolatiespecialisten, elektriciens, dakwerkers, metselaars en bezetters behartigen jouw project van a tot z. Samen vormen we een topteam dat alle herstellingen aankan en een totaalaanpak biedt bij kleine en grote projecten, nieuwbouw en renovatie. We anticiperen op alle scenario’s, bieden een opperbeste service en lossen eventuele problemen snel op. We zijn zelfs bereikbaar buiten de werkuren.

Prijstransparantie

Vraag je bij ons een offerte? Wij reageren binnen de 24 uur. Ons team van calculators en planners gaat vervolgens aan de slag om je een offerte op maat aan te bieden. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijke transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten.

Na goedkeuring van de offerte prikken we een datum zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. In geval van nood, bijvoorbeeld bij een ernstig lek, is er geen wachttijd en starten we onmiddellijk.

Vakmanschap en service

Een groot of klein project: voor ons is het doel altijd een tevreden klant. En daarvoor gaan we graag een stapje verder. Naast vakmanschap blinken onze werknemers ook uit in klantvriendelijkheid en ordelijk werk. Zo doen we er alles aan om stof in je woning te vermijden: we dekken kieren en gaten af en hangen waar we kunnen stofdoeken zodat je straks weer in een propere woning terechtkunt.