Beton injecteren? Homeprotec heeft de kennis en de ervaring

Scheuren in het beton oplossen? Dat doen we door beton te injecteren op strategische plaatsen. Ook holtes in het beton kunnen we op die manier opvullen. Zo herstellen we niet alleen de stevigheid van de oorspronkelijke constructie, maar we verbeteren ook de algemene uitstraling van je woning. Homeprotec is gespecialiseerd in betonbehandelingen en vochtbestrijding. Lees er hier meer over. 

Beton injecteren? Contacteer ons 

Hoe ontstaan scheuren en holtes in beton? 

Om een solide constructie te bouwen is het belangrijk dat het beton mooi aansluit. Scheuren zijn uit den boze. Ze ontstaan door spanningen of zijn het gevolg van constructiefouten. Holtes in het beton komen voor na verzakkingen, onvolkomenheden of uitspoelingen. 

Waarom beton injecteren? 

Gelukkig is er wel wat te doen aan scheuren en holtes in beton. Homeprotec is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor beton. We injecteren beton met een speciaal mengsel (injectieharsen) op basis van cement, epoxy, acrylaat of polyurethaan dat uithardt van zodra het in aanraking komt met het beton. Op die manier creëren we een mooi en stevig geheel.  

Homeprotec: de specialist in betonherstellingen  

Naast beton injecteren om scheuren en holtes te corrigeren is Homeprotec ook gespecialiseerd in betonrot. Afhankelijk van de oorzaken vereist betonrot een specifieke aanpak. De eerste stap is het aangetaste beton reinigen tot op het metaal. Daarna brengen we een betonherstelmortel aan en we sluiten het geheel af met een hydrofobatielaag ter bescherming van het oppervlak. 

Homeprotec en de Durieux Groep: profiteer van onze totaalservice 

Homeprotec is een onderdeel van de Groep Durieux, een gespecialiseerde firma in dakwerken en vochtbestrijding. Ons uitgebreid team bestaat uit dakwerkers, schrijnwerkers, maar ook metselaars, elektriciens, isolatiespecialisten, schilders, … Op die manier garanderen we je een totaalservice 

Ben je op zoek naar een specialist in het herstellen van beton? Vraag vandaag nog je offerte aan.