Muur impregneren in Antwerpen? De specialiteit van Homeprotec

Vocht in de muren is een vervelend en hardnekkig probleem dat je maar beter niet laat aanslepen. Het geeft namelijk aanleiding tot schimmelvorming, en dat is ronduit ongezond. Kamp je met vochtproblemen in je woning? Contacteer Homeprotec dan. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van muren en werken in de ruime regio rond Antwerpen.  

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Vochtproblemen in je woning in de regio Antwerpen? 

Vochtproblemen kunnen lelijk huishouden. Of het nu gaat om je kelder of je woonkamer: je wil uiteraard zo snel mogelijk weer droge muren. Want vocht in de muren richt niet alleen veel schade aan (afbladderende verf, loskomend pleisterwerk, scheefgetrokken behang, …), het is ook ronduit ongezond. Blijft het vocht voor langere tijd in de muren hangen, dan ontstaat er schimmelvorming. Dat geeft niet alleen geurhinder, maar het irriteert ook de luchtwegen.  

Om vocht in de muren op te vangen, gaan we impregneren. Wat dat precies wil zeggen, lees je hieronder.  

Wat houdt het impregneren van muren precies in? 

Het impregneren of hydrofoberen van muren gebeurt met een vochtwerende gel die in de muren wordt geïnjecteerd. Wanneer alle poriën gevuld zijn, is de muur volledig beschermd. De vloeistof dringt door tot in de afwerkingslaag en hardt in enkele uren uit. Vaak is er eerst een grondige reiniging nodig van de muur alvorens deze kan worden geïmpregneerd. Dat is meestal het geval bij gevels die afgewerkt zijn met verf, afsluitende olie of kunsthars. 

Impregneren van muren: waarom kiezen voor Homeprotec? 

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Kamp je met een natte kelder? Zit er vocht in de muren? Heb je schade opgelopen vanwege een lek in een leiding? Ons team van experts komt bij je langs om de schade op te meten en een oplossing uit te werken. Onze technieken zijn afdoende bewezen en zorgen ervoor dat je woning binnen de kortste tijd weer helemaal vochtvrij wordt. 

Kamp je met vochtproblemen in de muren en woon je in de buurt van Antwerpen? Laat de muren impregneren. Vraag vandaag nog je offerte aan.