Vochtvrije muren? Laat ze injecteren door Homeprotec

Heeft je woning te kampen met vochtige buitenmuren? Het is een vervelend probleem, dat mogelijk ook je gezondheid in gevaar brengt. Laat het daarom zeker niet aanslepen, maar contacteer Homeprotec. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en injecteren je muren zodat ze 100 procent waterdicht zijn.   

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Natte muren: wat zijn de gevaren? 

Natte muren ontaarden meestal snel in schade. Het vocht komt namelijk naar binnen en tast verf, pleisterwerk en behang aan. Blijft het vocht een langere tijd in de muren hangen, dan ontstaat er ook schimmelvorming. Dat geeft niet alleen geurhinder, maar het irriteert ook de luchtwegen en is volstrekt ongezond.  

Laat de problemen dus zeker niet aanslepen, maar contacteer meteen een specialist. Bij Homeprotec ben je alvast aan het juiste adres.  

Wat houdt het injecteren van muren precies in? 

Om de muren opnieuw vochtvrij te maken moeten we ze injecteren (of hydrofoberen) met een vochtwerende gel. Wanneer alle poriën gevuld zijn, is de muur volledig beschermd. De vloeistof dringt door tot in de afwerkingslaag en hardt in enkele uren uit.  

Let wel, voor we kunnen injecteren, moeten we de muur grondig reinigen. Dat is meestal het geval bij gevels die afgewerkt zijn met verf, afsluitende olie of kunsthars. 

Injecteren van muren: waarom kiezen voor Homeprotec? 

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Kamp je met een natte kelder? Zit er vocht in de muren? Heb je schade opgelopen vanwege een lek in een leiding? Ons team van experts komt bij je langs om de schade op te meten en een oplossing uit te werken. Onze technieken zijn afdoende bewezen en zorgen ervoor dat je woning binnen de kortste tijd weer helemaal vochtvrij is. 

Kamp je met vochtproblemen in de muren? Laat ze injecteren. Vraag vandaag nog je offerte aan.