Homeprotec: specialist in kelderdichtingen in de regio Kortrijk

Heb je er genoeg van om altijd natte voeten te krijgen als je afdaalt in je kelder? Ben je de muffe geur in je kelder beu en wil je de ruimte eindelijk gebruiken waarvoor ze dient, namelijk om spullen te stockeren? Homeprotec is gespecialiseerd in kelderdichtingen en wij zijn actief in de regio rond Kortrijk. Je leest er hier meer over. 

Vochtproblemen in je kelder? Contacteer ons 

De oorzaken van een natte kelder zijn veelal opstijgend grondwater dat zich een weg naar binnen baant. Ook regenwater wil wel eens de kelder binnendruppelen. In beide gevallen zijn de muren en vloeren niet waterdicht.  

Kelderdichting: twee opties 

Een kelder waterdicht maken kan op twee manieren: door middel van bekuiping of kelderdrainage.  

Wat is kelderbekuiping? 

Een waterdichte afdichting bestaat uit een cementering van een aantal lagen (meestal zes). We bekisten de kelderruimte met andere woorden totdat ze 100 procent waterdicht is. Dit is een omvangrijk werk, maar het resultaat is er ook naar.  

Wat is kelderdrainage? 

Is het probleem toch niet opgelost met traditionele kelderdichting? Dan is kelderdrainage noodzakelijk. Het teveel aan grondwater voeren we af via drainagebuizen die we zowel in de muren als de vloeren plaatsen. Hierdoor blijft er geen stilstaand water meer op de keldervloer staan. 

Homeprotec, de specialist in kelderdichtingen in Kortrijk 

Homeprotec is de tak binnen Groep Durieux die zich bezighoudt met vochtproblemen. Onze ploeg bestaat dus uit ervaren vakmensen die van vochtbestrijding hun specialiteit hebben gemaakt. Woon je in de regio rond Kortrijk en ben je op zoek naar een oplossing om je kelder waterdicht te maken?  

Vraag vandaag nog je offerte aan.