Kelderdrainage: dé oplossing voor je natte kelder?

Staat er water in je kelder? Heel vervelend, want dat wil zeggen dat je je kelder niet kunt gebruiken waarvoor hij eigenlijk dient, namelijk stockeren. Homeprotec is de aangewezen partij om je kelder opnieuw waterdicht te maken. Daarvoor gebruiken we twee technieken: kelderdrainage en bekuiping. Je komt er alles over te weten op deze pagina. 

Wil je je kelder waterdicht laten maken? Contacteer ons 

Een natte kelder? De meeste mensen hebben er zich bij neergelegd en zijn jaar na jaar in de weer met pompen en dweilen om hun kelder toch min of meer droog te houden. En dat is jammer, want zo hoeft het helemaal niet te zijn. Elke kelder is perfect droog te krijgen, je moet alleen de juiste techniek toepassen. 

Cementbekuiping of kelderdrainage? 

Vochtige kelders helemaal waterdicht maken? Het is onze dada. Homeprotec beschikt over ervaren specialisten die elk vochtprobleem de baas kunnen. Voor een kelder is een cementbekuiping vaak een oplossing. In verschillende fasen brengen we cement- en fixeerlagen aan, afgewisseld met hydraulische waterdichtingsmortels totdat de ruimte uiteindelijk helemaal droog is.  

Kelderdrainage: een gegarandeerd droge kelder 

Lukt dat om de een of andere reden toch niet afdoende? Dan schakelen we over op kelderdrainage. We zorgen ervoor dat het water rond de kelder vlot weg kan. Via drainagebuizen voeren we het teveel aan grondwater af zodat de muren en vloeren vochtvrij blijven. Deze aanpak, in combinatie met de cementbekuiping die we hierboven beschreven, is de beste garantie voor een 100 procent waterdichte kelder. 

Homeprotec, de specialist in kelderdrainage en meer 

Homeprotec is de tak binnen Groep Durieux die zich bezighoudt met vochtproblemen. Onze ploeg bestaat uit ervaren vakmensen die van vochtbestrijding hun specialiteit hebben gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat elke kelder zijn eigen aanpak vereist. Bovendien pakken we niet alleen het vochtprobleem aan, we herstellen ook de geleden schade. Losgekomen pleisterwerk, kapotte bakstenen, betonrot: doe een beroep op onze totaalservice. 

Vraag vandaag nog je offerte aan.