Op zoek naar een betrouwbare kelderdichting in Antwerpen?

Kom je steevast met natte voeten boven als je naar je kelder gaat? Moet je vaak aan de slag met dweilen en aftrekkers om het water weg te krijgen? Homeprotec is gespecialiseerd in het waterdicht maken van kelders in de regio Antwerpen. Wij brengen een 100 procent betrouwbare kelderdichting aan zodat je voortaan op twee oren kunt slapen. 

Vochtproblemen in je kelder? Contacteer ons 

Twee opties als kelderdichting 

Heel wat woningen hebben af te rekenen met natte kelders. Bij de minste stijging van het grondwater loopt de kelder onder water. Het gevolg? De ruimte is niet bruikbaar voor stockage en ruikt muf. Gelukkig is Homeprotec gespecialiseerd in kelderdichtingen. Wij maken je kelder weer waterdicht. Dat kan door middel van een kelderdichting en door drainage.  

100 procent efficiënte kelderdichting 

Een waterdichte afdichting bestaat uit een cementering van een aantal lagen. We gaan de kelderruimte met andere woorden helemaal bekisten zodat grondwater of regenwater geen kans meer maken. Dit werk is omvangrijk, maar pakt het vochtprobleem in de kelder wel ten gronde aan.  

Wat is kelderdrainage? 

Is het probleem niet opgelost met traditionele kelderdichting? Dan is kelderdrainage noodzakelijk. Het teveel aan grondwater voeren we af via drainagebuizen die we zowel in de muren als de vloeren plaatsen. Hierdoor blijft er geen stilstaand water meer op de keldervloer staan. 

Homeprotec, de specialist in kelderdichtingen in Antwerpen 

Homeprotec is de tak binnen Groep Durieux die zich bezighoudt met vochtproblemen. Onze ploeg bestaat uit ervaren vakmensen die van vochtbestrijding hun specialiteit hebben gemaakt. Woon je in de regio rond Antwerpen en ben je op zoek naar een oplossing voor je kelder? 

Vraag vandaag nog je offerte aan.