Lek in je waterleiding? Homeprotec is al onderweg

Niets zo vervelend als een lek in de waterleiding. Er is niet alleen de overlast, maar ook de schade. Vooral wanneer het lek zich voordoet op een plek waar je geen toegang toe hebt. Het kan dan weken duren voor je iets in de gaten krijgt. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig is er Homeprotec om de waterschade te herstellen en het lek te dichten.  

Een lek in de waterleiding? Contacteer ons 

Een lek in de de waterleiding veroorzaakt doorgaans erg veel schade. Het water verspreidt zich over de muur, tast het behang en het pleisterwerk aan en zorgt ervoor dat de verf op de muren gaat afbladderen. Heb je ooit met een lek gekampt, dan weet je hoeveel werk het vraagt om alles weer in orde te krijgen. 

Het lek in de waterleiding opsporen 

Eerst moet je het lek al opsporen. Dat is geen sinecure, zeker niet als het lek zich ergens achter de muur bevindt. Er is dan heel wat kapwerk nodig om de waterleiding te maken. Maar ook daarna is er nog flink wat werk. Zo moeten het pleisterwerk, het behang en de verf vernieuwd worden.  

Homeprotec herstelt de schade én het lek in je waterleiding 

Voor al die karweien is er slechts één adres: Homeprotec. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en beschikken over een uitgebreide en diverse ploeg. Naast experts in vochtbestrijding vind je bij ons ook metselaars, bezetters, elektriciens, isolatiespecialisten en dergelijke. Zo kunnen we een totaalservice garanderen en hoef je geen andere partij meer te contacteren om de schade als gevolg van een waterlek te herstellen.  

Homeprotec en de Groep Durieux: profiteer van onze totaalservice 

Homeprotec is een onderdeel van de Groep Durieux, een gespecialiseerde firma in dakwerken en vochtbestrijding. Ben je op zoek naar een specialist in het herstellen van een lek in de waterleiding? Vraag vandaag nog je offerte aan.