Muren waterdicht maken: dé specialiteit van Homeprotec

Zit er vocht in je muren? Hoog tijd om daar iets aan te doen. Laat je het probleem te lang aanslepen, dan riskeer je heel wat schade. Gelukkig is Homeprotec gespecialiseerd in muren waterdicht maken. Onze specialisten komen bij je langs, spuiten de buitenmuren in met een speciale waterafstotende vloeistof, en het probleem is voorgoed van de baan.  

Kamp je met vochtproblemen? Contacteer ons 

Natte muren: wat zijn de gevaren? 

Zit er vocht in de muren? Dan resulteert dat altijd in schade. Het vocht van buiten trekt namelijk naar binnen en tast daar het pleisterwerk, het behang en de verf aan. Er zit dan niets anders op dan het aangetaste deel weg te kappen en opnieuw te bezetten.  

Maar er schuilt nog een ander gevaar, want vocht trekt ook schimmels aan. En die tasten op hun beurt de luchtwegen aan. Kamp je met vocht in de muren? Dan is het zaak om de muren zo snel mogelijk waterdicht te maken. Gelukkig is er Homeprotec om je snel uit de nood te helpen. 

Hoe maken we jouw muren weer waterdicht?  

Een natte muur waterdicht maken doen we door een vochtwerende gel in te brengen. We boren verschillende gaten in de buitenmuren waarlangs we de substantie onder lichte druk naar binnen spuiten. De vloeistof dringt door tot in de afwerkingslaag en hardt in enkele uren uit. We noemen dit proces ook wel eens hydrofoberen. 

Muren waterdicht maken: waarom kiezen voor Homeprotec? 

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Kamp je met natte muren? Dan zijn wij dé uitgesproken referentie. Wij beschikken over een uitgebreid team van experts, waardoor we altijd snel kunnen schakelen. Zo zijn je muren binnen de kortste tijd weer helemaal waterdicht. 

Kamp je met vochtproblemen in de muren? Vraag vandaag nog je offerte aan.