Homeprotec: specialist in muurinjecties in de regio Brugge

Woon je in Brugge en heeft je woning te kampen met vochtproblemen? Zit er water in de muren? Homeprotec is specialist in muurinjecties, waardoor de muren binnen de kortste tijd volledig vochtvrij zijn. En dat is maar goed ook, want een vochtig binnenklimaat geeft aanleiding tot schimmelvorming, wat dan weer de luchtwegen aantast.  

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Natte muren: wat zijn de gevaren? 

Natte muren ontaarden meestal snel in schade. Het vocht komt namelijk naar binnen en tast verf, pleisterwerk en behang aan. Blijft het water een langere tijd in de muren hangen, dan ontstaat er ook schimmelvorming. Dat geeft niet alleen geurhinder, maar het irriteert ook de luchtwegen en is volstrekt ongezond.  

Laat de problemen dus zeker niet aanslepen, maar contacteer meteen een specialist. Bij Homeprotec ben je alvast aan het juiste adres.  

Wat houdt een muurinjectie precies in?  

Een muurinjectie lost het vochtprobleem volledig op. Hierbij injecteren we de muren met een  vochtwerende gel. Wanneer alle poriën gevuld zijn, is de muur volledig beschermd. De vloeistof dringt door tot in de afwerkingslaag en hardt in enkele uren uit. We noemen dit proces ook wel eens hydrofoberen. 

Let wel, voor we kunnen injecteren, moeten we de muur grondig reinigen. Dat is meestal het geval bij gevels die afgewerkt zijn met verf, afsluitende olie of kunsthars. 

Muurinjectie in Brugge: waarom kiezen voor Homeprotec? 

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Kamp je met een natte kelder? Zit er vocht in de muren? Heb je schade opgelopen vanwege een lek in een leiding? Ons team van experts komt bij je langs om de schade op te meten en een oplossing uit te werken. Onze technieken zijn afdoende bewezen en zorgen ervoor dat je woning binnen de kortste tijd weer helemaal vochtvrij is. 

Kamp je met vochtproblemen in je woning in Brugge? Kies voor een muurinjectie. Vraag vandaag nog je offerte aan.