Vocht in je muren? Laat ze behandelen door Homeprotec

Vocht in je muren is een hardnekkig en potentieel gevaarlijk probleem. Het vocht veroorzaakt niet alleen schade aan je interieur (afbladderende verf, afbrokkelende bepleistering, scheefgetrokken behang, …), maar is ook nefast voor je gezondheid. Vocht geef namelijk schimmelvorming, wat bij inademing de luchtwegen prikkelt. Gelukkig weet Homeprotec van aanpakken en zijn je vochtproblemen zo van de baan.  

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Vochtige muren: dit is het gevaar 

Vocht in de muren resulteert al vlug in schade. Het probleem, dat begint aan de buitenmuren, trekt snel naar binnen en tast je interieur aan (verf, pleisterwerk en behang moeten er het eerst aan geloven). Blijft het vocht een langere tijd in de muren hangen, dan ontstaat er ook schimmelvorming. Dat geeft niet alleen geurhinder, maar het irriteert ook de luchtwegen en is volstrekt ongezond.  

Homeprotec is een firma gespecialiseerd in vochtbestrijding. Wij zijn de ideale partij om je muren weer vochtvrij te krijgen. 

Hoe maken we je muren vochtvrij?  

Om de vochtproblemen op te lossen, injecteren we de muren met een vochtwerende gel. Die vult alle poriën zodat de muur volledig waterdicht is. De vloeistof dringt tot diep in de muur door en maakt ze binnen enkele uren voorgoed vochtvrij.  

Muren vochtvrij maken: waarom kiezen voor Homeprotec? 

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Kamp je met een natte kelder? Zit er vocht in de muren? Heb je schade opgelopen vanwege een lek in een leiding? Ons team van experts komt bij je langs om de schade op te meten en een oplossing uit te werken. Onze technieken zijn afdoende bewezen en zorgen ervoor dat je woning binnen de kortste tijd weer helemaal vochtvrij is. 

Kamp je met vocht in je muren? Vraag vandaag nog je offerte aan.