Vochtbestrijding in de kelder? Hét terrein van Homeprotec

Homeprotec is gespecialiseerd in vochtbestrijding in de kelder. Wij zorgen er met andere woorden voor dat je nooit meer met natte voeten uit je kelder stapt. Zo kun je de ruimte eindelijk ten volle gebruiken waarvoor ze dient, namelijk stockeren van voeding en drank. Ben je op zoek naar een partner om je kelder écht waterdicht te maken? Doe een beroep op ons. 

Wil je je kelder waterdicht laten maken? Contacteer ons 

Heel wat mensen denken dat een beetje water in de kelder geen kwaad kan. Sterker nog: sommigen denken zelfs dat een 100 procent droge kelder een utopie is. Die mensen hebben jammer genoeg nog geen beroep gedaan op onze diensten. Wij krijgen elke kelder kurkdroog omdat we geval per geval bekijken en de juiste technieken toepassen. 

Vochtbestrijding in de kelder? Twee strategieën 

Elke kelder is anders. Daarom bestuderen onze specialisten je kelder eerst grondig. Pas daarna stellen ze een strategie voor. Vochtbestrijding in de kelder is meestal toegespitst op twee technieken: een cementbekuiping voorzien en/of de kelder draineren. Afhankelijk van de situatie kiezen we de gepaste oplossing. 

Een cementbekuiping bestaat uit een aantal cement- en fixeerlagen die we afwisselend met hydraulische waterdichtingsmortels aanbrengen aan de muren. Extra aandacht besteden we aan de klimnaad (het aansluitingspunt tussen muur en vloer). Is ook de vloer niet waterdicht? Dan gieten we eerst een waterdichte vloerplaat. 

Vochtbestrijding in de kelder via drainage 

Volstaat een bekuiping niet? Dan schakelen we over op kelderdrainage: we leggen een aantal drainagebuizen rond de kelder zodat het teveel aan grondwater afgevoerd wordt. Deze aanpak, in combinatie met de cementbekuiping die we hierboven beschreven, is de beste garantie voor een 100 procent waterdichte kelder. 

Homeprotec, de specialist in kelderdrainage en meer 

Homeprotec is de tak binnen Groep Durieux die zich bezighoudt met vochtproblemen. Onze ploeg bestaat uit ervaren vakmensen die van vochtbestrijding hun specialiteit hebben gemaakt.  

Zoek je een specialist in vochtbestrijding in de kelder? Vraag vandaag nog je offerte aan.