Homeprotec: voortrekker in vochtbestrijding

Homeprotec speelt een voortrekkersrol op het vlak van vochtbestrijding. Bij ons kun je terecht met allerhande vochtproblemen in je woning, van opstijgend vocht, over condensatieproblemen, tot schimmelvorming en lekken. Ons uitgebreid team van experts komt snel ter plaatse en bedenkt een oplossing op maat. Duurzaam en efficiënt. 

Vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Vochtbestrijding is een gevecht op vele fronten. Homeprotec beschikt over een uitgebreid en ervaren team dat elk vochtprobleem de baas kan. We geven een overzicht van de voornaamste zaken waar we dagelijks mee in aanraking komen: 

Opstijgend vocht 

Opstijgend vocht is een bekend probleem dat vooral toeslaat in oude woningen. Het grondwater wordt door de buiten- en binnenmuren opgezogen en tast zo de muren, het pleisterwerk en het behang aan. Homeprotec spuit een vochtwerende oplossing in de muren waardoor ze 100 procent waterdicht zijn. De aangerichte schade herstellen we uiteraard.  

Condensatie 

Condensatie treedt op als een kamer onvoldoende geventileerd wordt. Het vocht in de lucht slaat dan neer op het interieur en vormt condensatiedruppels. Die kruipen vervolgens in de muren en veroorzaken er heel wat schade. Bij Homeprotec herstellen we de schade, en we voorzien een ventilatiesysteem in de getroffen ruimte zodat het probleem voorgoed van de baan is. 

Lek in de waterleiding 

Een lek in de waterleiding heeft desastreuze gevolgen voor je binnenmuren. Bovendien merk je meestal pas dat er een probleem is wanneer het te laat is. Snel handelen is dan de boodschap.  

Schimmelbestrijding 

Waar vocht is, zijn schimmels. En die verpesten niet alleen je interieur, ze zijn ook schadelijk voor je gezondheid. Homeprotec bestrijdt de schimmels adequaat en zorgt zo weer voor een gezond binnenklimaat. 

Homeprotec, jouw partner in vochtbestrijding 

Wil je een beroep doen op een ervaren partij in de strijd tegen vochtproblemen?  

Vraag vandaag nog je offerte aan.