Vochtproblemen in je woning in Antwerpen? Homeprotec is al onderweg

Woon je in de buurt van Antwerpen en kamp je met vochtproblemen in huis? Ze kunnen tot heel wat ellende leiden: loskomend behangpapier, afbladderende verf, schade aan pleisterwerk, … Er zijn verschillende oorzaken voor vochtproblemen, maar slechts één oplossing: Homeprotec. Neem contact op en wij komen snel ter plaatse om de problemen aan te pakken.

Kamp je met vochtproblemen en woon je in de buurt van Antwerpen? Contacteer ons

Wat zijn de oorzaken van vochtproblemen?

Vochtproblemen kent vele oorzaken. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rij:

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht treft vooral oudere woningen zonder adequate vochtkering. De binnen- en buitenmuren zuigen het grondwater op waardoor het langzaam gaat stijgen. Het zout in het grondwater laat een herkenbare witte rand achter op de bezettingslaag of bakstenen en vreet het metselwerk aan.

Heb jij met deze vochtproblemen te kampen en woon je in de buurt van Antwerpen? Homeprotec maakt de muren opnieuw vocht- en zoutvrij. Bovendien werken we het geheel ook weer netjes af.

Condensatie

Condensatieproblemen komen voor in woningen die slecht geventileerd zijn. Het vocht in de lucht slaat neer op het interieur en vormt condensatie. Dat kruipt vervolgens in de muren en veroorzaakt heel wat schade, zoals afbrokkelend pleisterwerk, vlekken op de muren en scheefgetrokken ramen en deuren.

Lek in de waterleiding

Een lek in de waterleiding heeft vaak desastreuze gevolgen voor je binnenmuren. Bovendien merk je meestal pas dat er een probleem is wanneer het te laat is. Snel handelen is dan de boodschap.

Vochtproblemen in Antwerpen? Vraag je offerte

Kamp je met vochtproblemen in je woning in Antwerpen? Doe een beroep op Homeprotec.

Vraag vandaag nog je offerte