Vochtproblemen in je woning in Kortrijk? Homeprotec biedt de oplossing

Homeprotec is dé specialist van de regio Kortrijk in het behandelen en bestrijden van vochtproblemen. Kamp jij met opstijgend vocht of condensatieproblemen in je woning? Wij komen ter plaatse, analyseren het probleem en bieden een snelle en adequate oplossing. Lees hieronder meer over onze onklopbare service. 

Heb je vochtproblemen in je woning? Contacteer ons 

Wat zijn de oorzaken van vochtproblemen? 

Vochtproblemen kent vele oorzaken. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rij: 

Opstijgend vocht 

We spreken van opstijgend vocht als het grondwater door de binnenmuren wordt opgezogen en zo de woning langs binnenuit aantast. Het grondwater trekt in de muren en laat een zoutoplossing achter die alles beschadigt op zijn weg. Behangpapier, verf of pleisterwerk: alles moet eraan geloven. Kamp je met opstijgend vocht in je woning in Kortrijk? Neem dan snel contact op. Wij kappen alle aangetaste muren vrij en herstellen de schade. We maken de muren vocht- en zoutvrij en brengen een nieuwe pleisterlaag aan. 

Condensatie 

Condensatieproblemen treden op wanneer er onvoldoende verluchting is in een woning. Het vocht in de lucht slaat dan neer op het interieur en vormt condensatiedruppels. Dat vocht kruipt vervolgens in de muren en veroorzaakt heel wat schade, zoals afbrokkelend pleisterwerk, vlekken en scheefgetrokken ramen en deuren. Bij Homeprotec pakken we de koe graag bij de horens. We herstellen dus de schade, maar voorzien daarnaast ook voldoende ventilatie. 

Lek in de waterleiding 

Een lek in de waterleiding heeft vaak desastreuze gevolgen voor je binnenmuren. Bovendien merk je meestal pas dat er een probleem is wanneer het te laat is. Snel handelen is dus de boodschap. Gelukkig moet je op Homeprotec nooit lang wachten.  

Vochtproblemen in Kortrijk? Vraag je offerte 

Kamp je met vochtproblemen in je woning in Kortrijk? Doe een beroep op Homeprotec.  

 

Vraag vandaag nog je offerte