5 redenen waarom klanten voor HomeProtec kiezen

Secuur vakmanschap
aan eerlijke en transparante prijzen

30 jaar waarborg
bij werkzaamheden
opstijgend vocht

Binnen de dag
antwoord op je
offerteaanvraag

Bescherming
bij constructiefouten

Gespecialiseerde
totaalservice

Onze service

De meest effectieve oplossing voor opstijgend vocht is je muren injecteren.

 

Steeds meer mensen merken dat hun gevel niet meer 100% waterdicht is. Er duiken plots witte kringen of vlekken op en er verschijnen schimmels op de muur.

De oorzaak is in veel gevallen opstijgend vocht, een hardnekkig fenomeen waarmee je best zo snel mogelijk komaf maakt. Hieronder lees je waarom het aangewezen is om je muren te laten injecteren en hoe muurinjecties juist verlopen.

Vraag hier je gratis bezoek aan

Waarom muren injecteren tegen opstijgend vocht?

Misschien kijk je op tegen de werken of wil je niet meteen investeren in muurinjecties. Dat is begrijpelijk, maar toch is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Want hoe sneller je het probleem oplost, hoe minder groot de gevolgen. Grijp je niet op tijd in? Dan krijg je vroeg of laat te kampen met:

  • Een muffe geur in huis
  • Schimmelplekken die schadelijk zijn voor je gezondheid
  • Bezetting die afbrokkelt, verf die afschilfert, behang dat loskomt, plinten die afbreken …
  • Schade aan de bouwconstructie van je huis

Voor muurinjecties doe je best beroep op een vakman. Want muren injecteren helpt enkel en alleen bij capillair vocht. En een professional kan meteen de exacte oorzaak van je vochtprobleem achterhalen. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om muren te injecteren bij schimmel die veroorzaakt is door condensatie. Een vakman heeft de juiste meetapparatuur om vanaf het begin de juiste diagnose te stellen.

Hoe muren injecteren tegen capillair vocht?

Muren injecteren gebeurt op een heel specifieke manier. Eerst worden gaten van 14mm in de muur gemaakt, ongeveer op een halve meter van de begane grond. De gaten mogen niet verder dan 10 tot 12 centimeter van elkaar staan. Vervolgens moet je de boorgaten goed uitzuigen en daarna een beschermfolie aanbrengen. Daarna injecteer je de muur met een vochtwerend middel. En tot slot moet je de gaten opvullen met een speciale mortel.

Denk er ook zeker aan om een zoutmembraan tegen de muur te plaatsen. Alleen zo maak je voor altijd komaf met witte zoutplekken op de muur. Hiervoor moet je eerst de muren afkappen tot op een meter hoogte. Doe je dat niet? Dan blijven de plekken terugkomen.

Wil je zeker zijn van je stuk? Doe dan beroep op een vakman. Hij kan direct de juiste oorzaak van je vochtprobleem achterhalen. En hij beschikt over de nodige ervaring en het juiste materiaal om je muren efficiënt te injecteren.

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare firma voor muurinjecties tegen opstijgend vocht?

Dankzij onze jarenlange ervaring maken we snel komaf met vochtproblemen. Bovendien werken we in heel Vlaanderen. Zo hebben we tevreden klanten in Antwerpen, Mechelen, Geel en Turnhout, maar ook in Zoersel, Boom, Duffel, Kontich en Lier. Kortom, in heel de provincie Antwerpen.

Daarnaast zijn we ook actief in het Waasland. Zo hebben we referenties in Lokeren, Zwijndrecht, Beveren, Sint-Niklaas en Sint-Gillis-Waas. Tot slot vind je ook tevreden klanten van ons terug in de kustregio, zoals in Blankenberge.

OFFERTE AANVRAGEN
Krijg antwoord binnen 24u!
Ervaren vakmanschap
30 jaar garantie

Gratis analyse en offerte aanvragen

Woon je in het Waasland en zoek je een oplossing voor opstijgend vocht? Vraag dan snel advies van een expert. Zo ben je op lange termijn gerust. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.