5 redenen waarom klanten voor HomeProtec kiezen

Secuur vakmanschap
aan eerlijke en transparante prijzen

30 jaar waarborg
bij werkzaamheden
opstijgend vocht

Binnen de dag
antwoord op je
offerteaanvraag

Bescherming
bij constructiefouten

Gespecialiseerde
totaalservice

Onze service

Steeds meer mensen kiezen voor muurinjecties als oplossing voor opstijgend vocht in regio Antwerpen.

 

En terecht, want het is een heel effectieve oplossing. Zie je plots witte vlekken of kringen en schimmel op de muur verschijnen? Dan is de kans groot dat je gevel niet meer 100% waterdicht is. Zeker als je in een oudere woning woont.

De oorzaak is in de meeste gevallen niet ver te zoeken: opstijgend of capillair vocht. Het vocht kan door je poreus geworden muren dringen en veroorzaakt schimmels. De beste oplossing hiervoor? Je muren laten injecteren. Hieronder lees je niet alleen waarom, maar ook hoe je dat best doet.

Vraag hier je gratis diagnose aan

Waarom muurinjecties tegen capillair vocht?

Misschien kijk je op tegen de werken, wat best begrijpelijk is. Maar toch doe je er goed aan om opstijgend vocht zo snel mogelijk de kop in te drukken. Muurinjecties zijn in dat geval de beste oplossing. Bovendien voorkom je zo dat het probleem escaleert. Onderneem je niet op tijd actie? Dan krijg je vroeg of laat last van:

  • Afgebrokkelde bezetting, behang dat loskomt, afgebroken plinten, verf die afschilfert …
  • Schimmels in huis die je gezondheid kunnen schaden
  • Een muffe geur in je woning
  • Problemen met de bouwconstructie van je woning

Wil je je muren injecteren? Dan doe je best beroep op een professional. Want muurinjecties zijn alleen een efficiënte oplossing voor opstijgend vocht. Een vakman helpt je om meteen de juiste diagnose te stellen. Zo is het bijvoorbeeld nutteloos om muren te injecteren die aangetast zijn door condensatie. Een expert stelt vanaf het begin de juiste vragen om een goede analyse van het probleem te kunnen maken.

Zo injecteer je je muren tegen opstijgend vocht

 

Muurinjecties correct uitvoeren kan alleen met een specifieke techniek. Zo moet je eerst verschillende gaten van 14 mm in de muur boren, op ongeveer 50 cm van de grond. Zorg ervoor dat de gaten 10 à 12 cm van elkaar verwijderd zijn. Daarna moet je de boorgaten goed uitzuigen en een beschermfolie op de muur bevestigen. Vervolgens injecteer je de muur met een vochtafstotend middel. Tot slot vul je de gaten met een speciale metselspecie.

Een gouden tip: breng ook een zoutmembraan aan op de muur. Daarvoor moet je de muur afkappen tot op ongeveer 1 meter hoog. Als je dat niet doet, blijven de zoutplekken door de muur terugkomen, ondanks de vochtwerende muurinjecties.

Wil je er zeker van zijn dat je voorgoed komaf hebt gemaakt met opstijgend vocht? Vertrouw dan op de ervaring van een professional. Die weet meteen wat de oorzaak van je vochtprobleem is. Bovendien heeft hij het juiste materiaal en de nodige ervaring in huis om je muren efficiënt te behandelen.

Wil je vertrouwen op ervaren vakmensen voor het injecteren van je muren?

Al jarenlang bestrijden we opstijgend vocht met blijvend resultaat. Bovendien zijn we actief in heel de provincie Antwerpen. Zo hebben we al mooie projecten afgerond in Antwerpen, Mechelen, Geel en Turnhout. Maar ook in Zoersel, Boom, Duffel, Kontich en Lier hebben we tevreden klanten.

OFFERTE AANVRAGEN
Krijg antwoord binnen 24u!
Ervaren vakmanschap
30 jaar garantie

Muren injecteren maakt al jaren deel uit van ons vakgebied. Vraag gerust een vrijblijvend bezoek voor een gratis diagnose van je vochtprobleem. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.