Homeprotec: specialist in lekherstel van waterleidingen

Heb je natte muren, een nat plafond of ruik je een muffe geur in huis zonder aanwijsbare reden? Dan is de kans groot dat je met een lek in de waterleiding kampt. Homeprotec is gespecialiseerd in lekherstel van waterleidingen. Wij detecteren precies waar het lek zich bevindt en gaan met grote precisie te werk om alle schade snel en met een minimum aan hinder te herstellen.  

Een lek in de waterleiding? Contacteer ons 

Een lek in de de waterleiding veroorzaakt erg veel schade. Het water verspreidt zich over de muur, tast het behang en het pleisterwerk aan en zorgt ervoor dat de verf op de muren gaat afbladderen. Het is dus zaak om er snel bij te zijn. Contacteer daarom Homeprotec. Wij zijn gespecialiseerd in lekherstel van waterleidingen.  

Lekdetectie bij een waterleiding en herstel 

Nadat we het lek in de waterleiding hebben gelokaliseerd kunnen we aan de slag. We maken de beschadigde waterleiding vrij, kappen de natte muur uit en herstellen het pleisterwerk. Indien er opnieuw behangen en geverfd moet worden nemen we zelfs die taken voor onze rekening. 

Homeprotec: een heel diverse en uitgebreide ploeg 

Homeprotec beschikt over een heel uitgebreide en diverse ploeg. Naast experts in vochtbestrijding vind je bij ons ook metselaars, bezetters, elektriciens, isolatiespecialisten, schilders en meer. Zo kunnen we een totaalservice garanderen en hoef je geen andere partij meer te contacteren om de schade als gevolg van het waterlek te herstellen.  

Homeprotec en de Durieux Groep: profiteer van onze totaalservice 

Homeprotec is een onderdeel van de Groep Durieux, een gespecialiseerde firma in dakwerken en vochtbestrijding. Ben je op zoek naar een specialist in lekdetectie? Vraag vandaag nog je offerte aan.