Schimmel verwijderen? Homeprotec is de aangewezen partner

Kamp je met schimmel in je woning? Homeprotec is gespecialiseerd in vochtbestrijding en schimmelverwijdering. Wij zorgen ervoor dat je woning straks weer schimmelvrij is. Maar we doen meer dan enkel schimmel verwijderen. We nemen ook de oorzaak van de schimmelvorming weg. Lees er hier alles over.

Schimmel in huis? Contacteer ons

Hoe ontstaat schimmel?

Schimmel is een gevolg van een vochtprobleem. Enkel de schimmel verwijderen lost daarom het totaalprobleem niet op. Homeprotec gaat dan ook verder. Wij zoeken naar de oorzaak van de ellende en lossen het vochtprobleem op. We onderscheiden drie mogelijke oorzaken van schimmelvorming:

1) Opstijgend vocht

We spreken van opstijgend vocht als het grondwater door de muren naar binnen komt. Het wordt als het ware opgezogen door de muur en veroorzaakt zo heel wat schade. Opstijgend vocht is een typisch probleem van oudere woningen. We verwijderen eerst de schimmel, spuiten een vochtwerende gel in de getroffen muren en laten alles weer netjes achter.

2) Condensatievocht

Condensatie treedt op in slecht verluchte en vochtige kamers. Het vocht in de lucht slaat neer op het interieur en condenseert. Ook hier gaan we eerst de schimmel verwijderen én we installeren een verluchtingssysteem zodat het probleem niet meer terugkeert.

3) Lek in waterleiding

Eén klein lek is genoeg om een ware ravage aan te richten. Wij sporen het lek op, herstellen de waterleiding en maken je muren weer helemaal schimmel- en vochtvrij.

Homeprotec: de professionele partij om schimmel in huis te verwijderen

Homeprotec is de tak van Groep Durieux die gespecialiseerd is in vocht- en schimmelbestrijding. Heb je schimmel in huis? Wij bieden dé oplossing. En omdat we over een uitgebreid team van specialisten beschikken, laat de oplossing meestal niet lang op zich wachten.

Heb je schimmel in huis? Vraag vandaag nog je offerte